Млад шофьор е управлявал колата “Порше Панамера, която тази сутрин

...
Млад шофьор е управлявал колата “Порше Панамера, която тази сутрин
Коментари Харесай

Известен джигит с “Порше” с 200 км/ч помля французи на Околовръстното в София, има жертва

Млад водач е управлявал колата “Порше Панамера ”, която тази заран в 4:05 мин. часа е блъснала смъртоносно автомобил с двама французи до “Ринг ” мола в София. Пред служителите на реда той е отказал изрично да даде проба за алкохол и дрога и е обяснил, че “ще се оправи в Министерство на вътрешните работи болница ”.

Според свидетел, Поршето го е задминало с над 200 километра в час секунди преди злополуката. Тази скорост са открили по-късно и дознателите.

Спортният автомобил се е включвал от локалното, само че засякъл и блъснал дребен “Форд Фокус ”, движещ се в посока Летище София. Колата, в която са пътували двама французи, се е обърнала по таван. Мъжът в нея, който е на 39 година е умрял, а дамата в тежко положение е откарана в “Пирогов ”.

Движението в региона е мощно затруднено и се реализира единствено в дейната лента.

“Всичките екипи на спешна помощ и на полицията са пристигнали на мястото на случая съвсем неотложно, само че ударът бил доста мощен. При всички положения спортният автомобил не се е движел с позволената скорост 80 км/час ”, съобщи контрольор Слави Лазов от “Пътна полиция ” пред БТВ.

Шофьорът на Поршето, който е притежател на две компании за импорт на коли и филтриране на отпадни води, има 29 фиша, множеството за превишена скорост, половината не са били платени и са на стойност 4500 лева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР