Млад пловдивчанин е задържан за палеж на къща, съобщиха от

...
Млад пловдивчанин е задържан за палеж на къща, съобщиха от
Коментари Харесай

ОГНЕНА СТИХИЯ: Младеж подпали къща. Други двама келеши пречели на пожарникарите

Млад пловдивчанин е арестуван за палеж на къща, оповестиха от полицията в града. За пожара било обявено към 2.40 ч. през нощта през вчерашния ден на тел. 112. Гражданин обяснил, че гори необитаема къща на ул. „ Панагюрище “, предава Телеграф.

Незабавно натам са ориентирани екипи на пожарната и Трето районно управление (на МВР). На място пожарникарите се сблъскали с извънредно отношение от страна на двама младежи, които пречели на работата им. Въпреки това огънят е сподавен.

След бързите оперативни и издирвателни дейности е открит подпалвачът – 21-годишен мъж от Пловдив. Той е с престъпни регистрации и прочут със бездомнически метод на живот. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 331, алинея 1 от Наказателен кодекс. Отведен е за едно денонощие в полицейския арест.

Заедно с него били отведени и другите двама младежи – на 18 и 21 години, които показали пренебрежение към отзовалите се на сигнала пожарникари и с неприемливото си държание затруднили работата им. За хулиганската демонстрация против причинителите е формирано досъдебно произвеждане. Предстои събраните материали да бъдат импортирани в Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР