Млад мъж, син на покоен руски дипломат и официален вносител

...
Млад мъж, син на покоен руски дипломат и официален вносител
Коментари Харесай

Мистерия! Синът на покоен руски дипломат загина в Бояна

Млад мъж, наследник на починал съветски посланик и формален вносител на колите " Lada " за България - Алексей Стадницкий, умря в своя дом в квартал " Бояна " във вторник сутринта при неразбираеми условия, оповестява " Уикенд ". Близките му подозират, че той е използвал рискова композиция от опиати – фентанил, подправен скрито и без неговото познание в розов кокаин, прочут като " туси ".

През миналата година, дрогата " туси " (2С) стана извънредно известна дрога измежду богаташите в София, макар високата цена от 300 лв. за грам. Тази примес от кокаин, кетамин и кофеин обаче постоянно се добавя с фентанил в някои нарколаборатории, защото този опиат е доста по-евтин от останалите. Проблемът с фентанилът е, че може да провокира гибел в рамките единствено на няколко минути, като блокира центъра на дишането в мозъка.
-->
Смята се, че точно приемът на фентанил е евентуалната причина за мистериозната гибел на Виктор Стадницкий, прочут с прякора си Витя Руснака. Тялото на младежа беше намерено безжизнено, само че към момента с пулс от близки в неговия дом във вторник сутринта. Спешният екип на " Бърза помощ " е дошъл бързо, само че опитът да го реанимират е бил несполучлив и той умрял в дома си.

Според непотвърдена публично информация Виктор е бил открит в безпомощно положение от приятелката си, която е бременна в 5-ия месец. Младата жена е изпаднала в шоково положение след нещастието и с нея работят психолози. Макар към момента да няма публична констатация от „ Съдебна медицина “, че Витя Руснака е умрял след банкет на фентанил, опечалените му близки са уверени, че той си е отишъл от дрогата палач.

Витя Руснака беше измежду известните бохеми в София още от края на 90-те години на предишния век. През есента на 2016 година Витя беше настанен за малко в психиатрия под давление на татко му  Алексей, откакто се самопростреля в крайници след бурна алкохолна оргия.

В последните няколко години от живота си Витя Руснака даваше тип, че е скъсал с бурното си минало - подхвана сполучлив бизнес с криптовалути и цифрови софтуерни приложения.

За последно за Витя се чу през есента на 2021г., когато лъскавото му „ Ламборджини Хуракан “ на стойност над 650 000 лв. беше помляно пред очите му пред ресторант „ Старата круша “ в Бояна.

Тогава Витя паркирал спортния звяр пред заведението на ул. „ Беловодски път “, само че на отсрещния тротоар, с цел да му е непрестанно под око автомобилът, до момента в който обядва. Залисан водач на непретенциозно „ Ауди “ обаче се е вряза в издадената напред дясна предна част на Ламборджинито и я нагъна като хармоника. „ Това беше най-скъпият обяд, който съм плащал през живота си “, разяснява шеговито случая в профила си в инстаграм Виктор Стадницкий.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР