Млад мъж оцеля по чудо при катастрофа в Добричко. 28-годишният

...
Млад мъж оцеля по чудо при катастрофа в Добричко. 28-годишният
Коментари Харесай

Писъци и ужас: Кола горя край Провадия, шофьорът виси в несвяст през вратата. Трима тичаха да спасяват

Млад мъж оцеля по знамение при злополука в Добричко. 28-годишният водач губи надзор над колата и разследване на удара возилото се възпламенява. Трима мъже обаче му се притичат на помощ и съумяват да го извадят незасегнат.

Пострадалият Тончо Тодоров се възвръща в болничното заведение в Добрич. Травмите му съгласно това, което се е случило, са съвсем незначителни.

Казва, че го болят таза и гърдите, само че към този момент се усеща по-добре.

„ След Бъдни вечер взех решение да прибера татко си до Провадия. На връщане видях три дупки на пътя и взех решение да ги избегна, при което изгубих надзор и се врязах в едно дърво. След това отидох в канавка и автомобилът ми се възпламени. Ударих си главата. Вратата на колата е била отворена и половината ми тяло е било на открито. Не помня всичко “, описа авариралият мъж пред bTV.

„ Започнах да крещя „ Помощ! Горя! Помощ! Горя! “. Помогнаха ми три момчета “, сподели още той.

„ Качвах Одринския хълм и видях дим в далечината. Разбрах, че гори кола. Стигнахме до нея. След като стопирах, пристигнаха още две момчета – млади, красиви и безстрашни. Когато стигнахме, колата към този момент беше почнала да гори. Беше ужасно, не знаехме дали автомобилът има газова уредба, дали резервоарът няма да се взриви. Тръгнах да пипвам краката, само че той стартира да вика, че не ги усеща. Двете момчета го хванаха за ръцете “, описа Вълчан Вълчанов, който оказва помощ на Тончо да оцелее.

„ На всеки може да се случи, дупките са ужасни. Не се усещам като избавител “, сподели още той.

Следващите мемоари на Тончо са от доста хора към него и жена, която усеща като майка, която му споделя да не заспива.

„ Целият съм натъртен, само че счупено нямам. Ще се възстановя. Наел съм юрист, който се занимава с каузи към АПИ “, разяснява още потърпевшият мъж.

От организация „ Пътна инфраструктура “ споделят, че този пътен сектор не е ремонтиран от десетилетия. През лятото е направено изкърпване, само че се отварят нови дупки, които в този момент ще бъдат запълнени със леден асфалт. Същинският ремонт ще стартира през идващия строителен сезон.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР