Млад мъж от Бургас разказа за потресващата картина, на която

...
Млад мъж от Бургас разказа за потресващата картина, на която
Коментари Харесай

Потресаващи СНИМКИ: Ето какво преживя пътник, пътувал с автобус на "Юнион Ивкони" часове преди мелето на "Тракия"

Млад мъж от Бургас описа за потресващата картина, на която се е натъкнал, до момента в който се прибирал от София със злощастния транспортьор " Юнион Ивкони ". Toй изпрати и серия от фотоси, които образно демонстрират, че сходни рейсове не би трябвало въобще да бъдат в придвижване, камо ли да транспортират пасажери, написа " Флагман ". " Скоро се върнах от отмора и надлежно от София до Бургас ми се наложи да хвана рейс. Автобусът беше на Юнион Ивкони. По моето непретенциозно мнение, по-скоро е трябвало да бъде предаден за скраб най-малко преди 10 години! Седалките бяха остарели и неуместни - дунапренът в тях от дълго време е станал на дърво. Боклуци имаше на всички места. Телевизорът, който не работеше, се клатеше като люлка. И това бяха най-малките проблеми! Ходовата част на рейса беше тотално разрушена - все едно се возиш на каруца. Страничните стъкла бяха нечисти и запотени от вътрешната страна (стъклото е двойно), с разпадащи се гумени уплътнения от вътрешната страна и дългогодишна наслойка по метала под тях. Задната ризница беше счупена и “зашита” с тел, а предната с голям брой забележки. И четирите калника бяха счупени, или напряко с изчезнали елементи. Двата фара за мъгла бяха с напълно счупени стъкла, а единият фар за къси светлини бе спукан. Гумите бяха разнообразни... ", написа потресеният Стоимен Иванов.

Младият мъж недоумява къде са контролните органи и за какво се рискуват стотици животи с сходни ковчези по родните пътища.

" Това са неща, видяни единствено на пръв взор. При възможна ревизия сходен рейс неотложно би трябвало да бъде спрян от придвижване. Буквално всеки месец чуваме за произшествия с рейсове на тази компания ", разяснява бургазлията.











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР