Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните! Това каза

...
Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните! Това каза
Коментари Харесай

Филип Буков: Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните!

" Млад човек мъчно пости, до момента в който му врят хормоните! " Това сподели изгряващият секссимвол на родната сцена Филип Буков.



Проверка на " България Днес " откри, че множеството ни звезди не съблюдават коледния пост. В което няма нищо неприятно. Всички го вършат с разнообразни съображения, само че множеството от тях са безапелационни, че месото би трябвало да се лимитира.

" Организмът ми напряко крещеше и най-после всяка вечер сънувах месо! - спомня си Теди Кацарова, която дълго време е вегетарианка. - Не ядях скотски артикули 11 години - четох по въпроса и взех решение да ги спра. Но в даден момент това ми изигра неприятна смешка, тъй като дамите след 30-годишна възраст е добре да ядат месо. А и доста спортувах и имах дефицит на протеини ", споделя певицата, която сега избира жито, плодове и зеленчуци. Кацарова споделя, че от дете избира постната кухня, въпреки фамилията й да не пости.

 

 Теди съблюдава разтоварващи режими на хранене

Теди съблюдава разтоварващи режими на хранене

Мис Плеймейт Ася Капчикова пък признава, че в този момент няма време и сили за постене.

" Вкъщи е доста занимателно, цялостна лудница е с трите деца, тъй че нямам време нито за сън и отмора, нито да мисля за пости! Всичко сега е обвързвано с момчетата и е много изморително. Те към момента са бебета и изискват доста грижи и внимание ", споделя Ася. Казва още, че майчинството е същинско премеждие с добавка отмалялост, отговорност и фитнес, само че пък изпълнено със смисъл.

 

 Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

Изгряващият секссимвол Филип Буков е прям: " Заради един залог с другари през 2019 година съблюдавах коледните пости и две години бях вегетарианец! Но не съм аскет, скърбя! Освен от секса лишенията са и от друго естество. Така че - не, не мога да устоя толкоз дълго! Това е и въпрос на житие и непорочие. Да се пости на 20 и няколко години, когато кръвта и хормоните врят и кипят, е много мъчно ", доверява ни доктор Хаджихристев от сериала " Откраднат живот ". И прибавя, че с помощта на постите преоткрива храни като нахут, бамя, грах, грис-халва и кускус. Предпочита родната кухня и е песимистичен към новите храни като киноа и чия, тъй като за него те са просто мода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР