Митнически служители откриха голямо количество златни накити при проверка на

...
Митнически служители откриха голямо количество златни накити при проверка на
Коментари Харесай

Задържаха 7 килограма златни бижута на Капитан Андреево

Митнически чиновници откриха огромно количество златни украшения при инспекция на рейс , оповестява Агенция " Митници ". В тайник зад акумулаторите са открити 7 кг бижута.

На 11.05.2022 година на митническия пункт на Капитан Андреево бил спрян за инспекция рейс, приближаващ от Турция. В зоната за митнически надзор водачът и 27-те пасажери декларират, че не внасят артикули, валута или парични средства за обявление. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която е открит особено построен тайник зад акумулаторите.

От укритието са извадени 22 пакета с бижутерски произведения от жълт метал. Извършената експертиза от експерт открива, че пакетите съдържат 7279.40 грама произведения от 14-каратово злато - проба 585. Задържани са 1702 златни накита - пръстени, гривни, обеци, медальони, синджири и огърлици. Тяхната стойност се прави оценка на 669 704 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Бижутата са конфискувани.

На лидерът е наложена мярка парична гаранция в размер на 3000 лв. и възбрана за овакантяване рамките на страната , с изключение на с позволение на Окръжна прокуратура- Хасково.
 Задържаха 5 кг златни и сребърни бижута при две инспекции на Капитан Андреево
Задържаха 5 кг златни и сребърни бижута при две инспекции на Капитан Андреево

Общата стойност на конфискуваните украшения е към 330 000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР