Митничари задържаха голямо количество опаковки и филтърна хартия за производство

...
Митничари задържаха голямо количество опаковки и филтърна хартия за производство
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество опаковки и филтърна хартия за цигари на „Дунав мост“ 2

Митничари задържаха огромно количество опаковки и филтърна хартия за произвеждане на цигари при инспекция на товарен автомобил в региона на " Дунав мост " -Видин , оповестиха от Агенция " Митници ".

На 22 септември в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " митнически чиновници стопират за инспекция излизащ от страната товарен автомобил , ръководен от български жител.

Според показаната от лидера товарителница, той е превозвал опаковъчна хартия от България за Италия. При осъществената физическа инспекция митническите инспектори откриват в товара палети с опаковки за цигари и коркофан - филтърна хартия.

Превозното средство е съпроводено до Митническо бюро Видин за осъществяване на щателна митническа инспекция, при която в товара са открити 26 палета, съдържащи 1170 кашона с опаковки за цигари от разнообразни предпазени търговски марки, както и четири палета с общо 583 ролки с коркофан - филтърна хартия за произвеждане на цигари , също с надписи на предпазени търговски марки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР