Митничари, задържаха 1607 фалшиви парфюми на ГКПП Дунав мост -

...
Митничари, задържаха 1607 фалшиви парфюми на ГКПП Дунав мост -
Коментари Харесай

Задържах фалшиви 1607 парфюми на ГКПП Дунав мост – Русе

Митничари, задържаха 1607 подправени парфюми на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост - Русе " при инспекция на товарен автомобил , пренасящ PVC гранули за Румъния. Случаят е от 9 март. По документи, камионът е превозвал 23 160 кг PVC гранули, разпределени в 19 опаковки вид " big-bag ", само че сканиране с рентген открива, че в денковете са укрити предмети, разнообразни от оповестената стока. При физическа инспекция митническите инспектори откриват, че това са кашони с по шест парфюма от международни марки.

Водачът на автомобила е декларирал, че е получил кашончетата с парфюмите от непознато лице в Турция, след което самичък е сложил опаковките с парфюми в чувалите с PVC гранули. При инспекцията на кабината на товарния автомобил митническите чиновници откриват още парфюмерийни произведения - тестери .
 Снимка 567144
Източник:

Задържани са общо 1607 парфюма от разнообразни първокласни марки, измежду които Christian Dior, Gucci, Armani, Chanel, Paco Rabanne и други Нарушителят е арестуван и по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР