Митингът категорично не беше организиран от политици, изтъкна политическият анализатор

...
Митингът категорично не беше организиран от политици, изтъкна политическият анализатор
Коментари Харесай

Близо 300 поискаха оставката на Румен Радев заради призива за дипломатично решение на войната в Украйна

Митингът изрично не беше проведен от политици, посочи политическият анализатор Стоян Иванов, който бе част от редиците на недоволните

Близо 300 индивида се събраха на импровизиран митинг в сърцето на столицата, откакто президентът Румен Радев направи в брюксел непредвиден, само че следващ коментар във връзка с Украйна. Пред постройката на Президентството на „ Дондуков “ №2 хора от всички класи на българското общество показаха недоволството си от коментара на Радев в условната столица на Европейски Съюз. На митинга участваха няколко някогашни министри от разнообразни партии, както и журналистът и политически коментатор Стоян Иванов.

„ Ако някой каже, че този митинг е бил проведен от Демократична България, желая да се знае, че това е цялостна неистина. Тук просто непринудено се събраха хора, които са недоволни от изявлението на Радев и желаят неговата оставка. Видях политици в редиците, само че изрично организацията не беше политическа “, разяснява пред Флагман Иванов.

Припомняме, че президентът Румен Радев разгласи в Брюксел по-рано през днешния ден, че войната в Украйна би трябвало да завърши и това може да стане най-лесно, като се спре да се доставя оръжие на Киев. На процедура по този начин той загатна, че Зеленски би трябвало да се помири със отнетите от Русия територии и да се съобщи. 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР