Мистерията продължава. Колата, в която бяха открити телата на баща

...
Мистерията продължава. Колата, в която бяха открити телата на баща
Коментари Харесай

Извадиха колата с Божидар и Ангел от язовира

Мистерията продължава. Колата, в която бяха открити телата на татко и наследник, бе извадена от язовир " Копринка ", само че към момента няма работна версия какви са аргументите за нещастието.

Останките от 30-годишния Божидар Ангелов и 5-годишния му наследник Ангел, които бяха оповестени за търсене на 6 март, са престояли 5 месеца на метри от брега, оповестиха от районно управление (на МВР) „ Полиция “ – Казанлък.

Младият мъж, който месец по-рано се завърнал от гурбет в Германия изчезна с лекия си автомобил Мерцедес късно следобяд на 5 март, малко откакто със сина си пазарували в магазин на центъра на родното му село Копринка. От там мъжът купил шоколад за детето и няколко бири за себе си, автомобилът бил без регистрационни табели, на продавачката направило усещане, че Божидар лъхало на алкохол, заяви " Монитор ".

Издирването продължи интензивно близо месец, преровени са били всички по-закътани кътчета в района, в търсенето са взели присъединяване членове на ловните дружинки, околните на Божидар даже оповестиха парична премия за някаква информация.

Майката на детето Джеврие, която живеела на фамилни начала с таткото твърдеше, че Божидар имал в себе си към 1 000 лева, той нямал удостоверение за правоуправление откакто бил хванат преди време да кара в пияно положение, само че си разрешавал да сяда зад кормилото на купения от Германия „ Мерцедес Ц 200 компресор “ с цел да кара из селото и черните пътища, описа историята на фамилията " Монитор ".

Поне 10 пъти е проверяван брегът край мястото, където към 16,00 часа на 1 август инцидентен минувач видял покрива на жълтата кола под близо двуметровия воден пласт, разясняват поданици на Копринка. Те са учудени като по какъв начин е станала злополуката и допускат, че пияният лидер просто е изпуснал кормилото. Вратите на купето са били заключени, бащата и синът са умряли от удавяне, настояват очевидци на изваждането на автомобила, което е станало към 19,00 часа в неделя в наличието на родственици.

От формалното известие на ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора излиза наяве, че детето е открито на задната седалка, а таткото е бил зад кормилото, само че не излиза наяве дали са се отворили въздушните възглавници.

Тепърва правосъдните медици ще се произнесат за детайлности към нещастието, има формирано досъдебно произвеждане в старозагорската районна прокуратура по член 127 от Наказателен кодекс, прецизираха от старозагорската окръжна прокуратура.  

Незабавно е стартират оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства. Извършват се дейни дейности по събиране на доказателства.

Назначени са съдебномедицинска, химическа и автотехническа  експертизи. Предстои назначението на ДНК експертиза. Срокът на следствието е двумесечен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР