Мистерията падна. Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разкри

...
Мистерията падна. Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разкри
Коментари Харесай

Край! Деси Атанасова разкри тайната жена, на която се е обадил Гешев

Мистерията падна. Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разкри коя е тайнствената жена, на която се е обадил Иван Гешев, с цел да попита в действителност ли кандидат-премиерът Мария Габриел е споделила, че първата задача на правосъдния й министър ще е да изиска отстраняването му.

Преди дни Гешев съобщи: „ След като в четвъртък номинираната от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел изиска оставката ми, се обадих на един политик, който смятам за другар – политик жена.
-->
Тя ми сподели: „ Разбери ме, бях до нея (до Мария Габриел), от нея го чух за пръв път “. Тогава ми стана ясно, че това са го знаели доста стеснен кръг хора – „ лицето Бойко Методиев Борисов и още един-двама “.

„ На това съвещание на парламентарната група чух както сподели Габриел. И това стана пред всички медии. Аз бях дамата, на която господин Гешев се обади по телефона да попита правилно ли е че госпожа Габриел е споделила това пред нашата парламентарна група “, разкри Десислава Атанасова.

„ На мен се обади “, посочи тя.

Попитана дали тя и Гешев са другари, тя съобщи: „ Нашите връзки са институционални “.

„ Аз като ръководител на най-голямата Парламентарна група (ПГ) в българския парламент е напълно естествено да имаме връзка. Познавам господин Гешев повече от 10 години “, акцентира тя и напомни, че е била член на правната комисия в доста парламенти.

„ Г-н Гешев както и доста други хора ми имат телефона, той е обществен “, посочи Атанасова. „ Нашите връзки са институционални и служебни “, сподели тя по отношение на основния прокурор.

„ Попитайте господин Гешев за какво има сходни усещания по отношение на мен, тъй като той ми звънна, не аз на него. Ние за предписания за готвене не сме си говорили “, изясни тя.

„ Не ми се коства обикновено, само че господин Гешев може да ви отговори за какво се е обадил на мен “, сподели тя. По думите ѝ, тя не си спомня различен път той да ѝ се е обаждал, с цел да пита за решения за ПГ на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР