Мистерията около братя Галеви се заплита.Свещеник от Дупница разкри, че

...
Мистерията около братя Галеви се заплита.Свещеник от Дупница разкри, че
Коментари Харесай

Нови разкрития за братя Галеви! На кого пращали SMS-и

Мистерията към братя Галеви се заплита.

Свещеник от Дупница разкри, че е получавал SMS-и от тях през 11-те години, когато двамата са в неопределеност. В неделя отец Георги Паликарски трябваше да извърши опелото на умрелия Ангел Христов. Погребението беше отсрочено поради формираните две досъдебни производства, които би трябвало да открият аргументите за гибелта на Христов и събитията при връщането му в България.
-->
Отец Георги Паликарски се познавал добре с " братя Галеви " и преди да бъдат наказани и да изоставен страната. И той не знае къде са се били открили за тези 11 години, до момента в който ги издирваха, само че през това време продължавал да получава от тях SMS-и.

" Въпросът е този, че ми пращаха поздрави, SMS-и за Великден, за Честито Рождество Христов, Христос Воскресе. Предполагам, че SMS-ите са от тях, само че да са били изпращане от България - това са нелепости ", разяснява той, представен от БНР.

Отец Георги е безапелационен, че Пламен Галев не е в България: " Не, не. Отнякъде ще изскочи някоя сензация и за него ".

Днес би трябвало да бъде осъществена аутопсията на умрелия Ангел Христов, с цел да стане ясна повода за гибелта му.

На дупнишкото гробище към този момент е изкопан гробът, където ще бъде положен. Това е наоколо на гробищния храм и е на видно място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР