Мистериозно писмо до председателя на НС Вежди Рашидов разкри голяма

...
Мистериозно писмо до председателя на НС Вежди Рашидов разкри голяма
Коментари Харесай

Минеков си изгуби министерската карта в ресторант Монтерей

Мистериозно писмо до ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов разкри огромна издънка на културния министър проф. Велислав Минеков. Оказа се, че Минеков е изгубил служебната си карта, който го легитимира като министър на културата. Това е станало нощес - на метри от именития столичен ресторант " Монтерей ", написа Епицентър.бг.

Цялата история се разплитала от писмо, получено рано през вчерашния ден заран на гише " Поща " на северния вход на Народното събрание.

Белият плик, адресиран до ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов, бил с надпис " Лично ".  Когато сътрудниците на Рашидов отворили писмото, останали сюрпризирани от наличието му - министерската карта на министъра на културата Велислав Минеков и изписан на ръка лист формат А4 с много безформен и невъобразимо необразован почерк.

Писмото съдържа следния текст - без редакторска интервенция:

Уважаеми господин Рашидов,

нощес към 22 часа открих някаква служебна карта. Като я отворих видях, че е на Велислав Минеков.Разбрах, че инцидентно е министър на културата. Картата открих на 2 метра от входа на ресторант Монтерей в кв. Изток.

Тъй като знам, че България няма истенско държавно управление, само че към момента сме парламентарна република, общително си разрешавам да Ви помоля да предадете изгубената карта. А на Вас - триумф.

Петър Велковски

След като бил известен за създалата се куриозна обстановка Вежди Рашидов декларирал на сътрудниците си, че по " хигиенични съображения " няма да съобщи персонално изгубената карта на притежателя й, Велислав Минеков. Двамата са в спор и се съдят от години.

Ето за какво пликът с откритата документи, адресиран до Министерство на културата по всички протоколни правила, е оставен на входа на Народното събрание до поискване - акоот екипа на Минеков когато желаят, да си го вземат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР