Мистериозният висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал

...
Мистериозният висш руски военен, който стои зад популярния Телеграм канал
Коментари Харесай

Генерал СВР: Путин почина снощи в 20:42 часа във Валдай

Мистериозният върховен съветски боен, който стои зад известния Телеграм канал " Генерал СВР " и поддържа постоянна аудио графа в YouTube с механично преправен глас, разгласи, че съветския президент Владимир Путин е умрял нощес.

Според него джобният деспот е предал богу дух в резиденцията във Валдай.

" Внимание! В момента има опит за прелом в Русия! Руският президент Владимир Путин умря довечера в резиденцията си във Валдай. В 20.42 часа московско време лекарите стопираха реанимацията и установяваха гибелта. Сега лекарите са блокирани в стаята с натрупа на Путин, те се пазят от членове на службата за сигурност на президента по персонална заповед на Дмитрий Кочнев, който поддържа връзка и получава указания от секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Охраната на двойника на президента е засилена. Водят се дейни договаряния. Всеки опит след гибелта на Путин да бъде прокаран дубльор за президент е прелом ", написа " Генерал СВР ".

По-късно той разгласява и спомагателни детайлности за това по какъв начин Путин е отлетял за небесния концерт на Йосиф Кобзон.

" Вчера следобяд здравето на съветския президент Владимир Путин стартира внезапно да се утежнява. Около 20.00 часа московско време дежурните лекари повикаха спомагателен лекарски екип, който след идването си в границите на петнадесет минути стартира реанимация на президента; по това време положението на Путин беше сериозно. В 20.42 московско време лекарите стопираха реанимацията и установяваха гибелта на президента. След като осведоми дежурните чиновници по сигурността на вратата за случилото се. По персонално разпореждане на Дмитрий Кочнев беше блокирана стаята в президентската резиденция във Валдай, която беше превърната в реанимация, в която умря Путин. Лекарите останаха заключени с натрупа на президента. Служителите по сигурността подредиха на лекарите да се успокоят, да не подвигат звук и да изчакат. Дмитрий Кочнев извършва напътствията на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Също по този начин по разпореждане на Кочнев е засилена защитата на двойника на президента. Сега се взема решение въпросът, в това число и за бъдещата орис на лекарите. Преговорите за основаване на коалиция от представители на пропутинските елити под управлението на Николай Патрушев са съвсем приключени за опазване на настоящия режим и потребление на двойника на Путин в облика на президента. Но!!! Ако когато Путин беше жив, можеше да се употребява двойник без никакви проблеми, в краен случай можеше да се показа същинският, то след гибелта му (на Путин) всеки опит да се показа двойникът за президент е ПРЕВРAT! Малко преди гибелта на президента, когато към този момент беше ясно, че той умира, беше премислен вид Путин да бъде подложен в медикаментозна кома, като по този метод се резервира „ пресен мъртвец “, тъй че след ясно установяване на наследника и равномерен трансфер на властта, да показват на обществото „ прясно умрелия “, само че този вид отпадна, заради към този момент настъпилата гибел. Ще ви осведомяваме, когато информацията стане налична. "

Преди три дни Генерал СВР разгласява информация за това, че Путин е получил сърдечен арест и че се намира в доста тежко положение. Тогава от Кремъл отхвърлиха тази информация, както и изказванието, че съветският президент употребява двойници.

След тиражирането на " новината " за гибелта на съветския държавен глава пропагандната организация ТАСС пусна видео от негова среща с млади учени от галактическия бранш. Не е ясно обаче дали на записа е същинският Путин или някой от неговите двойници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР