Мистериите около най-голямата българска пророчица – леля Ванга, не спират.

...
Мистериите около най-голямата българска пророчица – леля Ванга, не спират.
Коментари Харесай

Мистерия с Ванга! Стотиците й златни бижута изчезнаха

Мистериите към най-голямата българска пророчица – вуйна Ванга, не стопират. Кръщелницата й Марианна Конова разкри една от тях. Стотици признателни българи подарявали на Ванга златни украшения, тъй като тя казвала, че имат лечебна мощ. Марианна признава, че не знае къде са отишли след нейната гибел. Приживе носела единствено няколко от бижутата. Обожавала обаче жилетки, даже ги харесвала повече от златото, написа „ Уикенд ”.

Марианна се занимава с ведическа астрология от години и е подготвена да направи на пух и прахуляк всеки, който се подиграе с посланията на планетите и звездите.
-->
През последните няколко лета обаче здравословните й проблеми а я приковали за инвалидната количка, тъкмо, както й предрекла Ванга. Тя обаче й споделила и че ще оздравее и ще се захване със напълно друго занятие.

Днес Марианна е в очакване всичко това да се случи. Кръщелницата на пророчицата не крие, че й е доста мъчително, когато спекулират с нейните думи, което почнало да се случва незабавно след кончината й. Категорична е, че Ванга в никакъв случай не е изричала огромна част от предсказанията, които се въртят в общественото пространство, сякаш направени от нея.

Ванга също не бе пожалена от неналичието на естетика и топли роднински връзки. Връщайки се обратно в годините Марианна си спомня, че брачният партньор й решил да избяга в Канада и съумял. Тя отишла с детето им при Ванга, с цел да я попита ще успее ли и тя да замине при него.

Пророчицата й споделила, че не тя ще замине, а мъжът й ще се прибере, само че ще се разминават като непознати. Така и станало. Често пъти й се карала поради навика да закъснява.

Споделя, че искрите сред роднините на Ванга почнали да прехвърчат още на погребението й. Вероятно всеки от тях се е надявал на нещо, в това число и осиновените й деца Венетка и Димитър Вълчев – някогашният основен прокурор на Петрич.

Доколкото е наясно синът на Ванга – Димитър към този момент е пенсионер, а Венетка имала фризьорски салон, в този момент щерка й е прокурор. Често пъти усеща помощта на Ванга от Онзи свят. Има дадена от нея благословия да построи параклис и споделя, че някой ден ще го направи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР