„Мислим да направим едно обучително посещение на вицепремиера Валери Симеонов

...
„Мислим да направим едно обучително посещение на вицепремиера Валери Симеонов
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Мислим да направим едно обучение на Валери Симеонов за Пирин

„ Мислим да създадем едно обучително посещаване на вицепремиера Валери Симеонов на Байкушевата мура, която не е в резерват. След като имаме толкоз некултурен и толкоз ненаясно с живота вицепремиер – нещата не стоят добре”, сподели Андрей Ковачев, съпредседател на „ Зелените”, в студиото на „ Тази сутрин”.

По думите му в битката на Симеонов за застрояването на Пирин, той стигнал до „ някакви безумни неща”.

„ Беше споделил, че нямало вековни гори отвън резерватите”, напомни Ковачев.
Върховен административен съд анулира измененията в Плана за ръководство на парк „ Пирин “ Решението на тричленния състав предстои на обжалване в 14-дневен период
Вчера тричленен състав на Върховния административен съд анулира измененията в Плана за ръководство на Пирин, които бяха признати от Министерския съвет. Вицепремиерът Симеонов разгласи, че не е сюрпризиран от решението, само че ще апелира решението.

„ Нямат причини всъщност, по тази причина са им отговорни съдиите”, уточни Ковачев.

„ Протестиращите в този момент са сюрпризирани, че нашият съд взе решение според законите на страната, тъй като сме привикнали да няма правда. Явно има светлина в тунела, само че жълтите медии започнаха да нападат съдиите”, сподели Ковачев.

Той дефинира вицепремиерът Симеонов също на „ жълта медия”.

„ Крайно време е министерството да стартира да съблюдава закона и да бъде Министерство на околната среда, а не против околната среда и министерство на далаверите”, безапелационен е Ковачев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР