Мисис България Манита Вартан се хвърли по бански в снега

...
Мисис България Манита Вартан се хвърли по бански в снега
Коментари Харесай

Скиорите пред инфаркт! Мисис България по бански на пистата

Мисис България Манита Вартан се хвърли по бански в снега на пистата в Пампорово. С това тя замалко да докара до инфаркт и най-опитните скиори, които се запрепъваха в преспите от изкусителната панорама. Въпреки минусовите температури, на феновете на женските прелести им стана горещо, а очите им замалко да изскочат от с напрежение взиране в хубостите на Мани. 

 Мисис България побърка скиорите в Пампорово
-->
" Скъпа, горещо е край теб! Красива, стилна, секси - такива са арменските дами ", написаха по-смелите й фенове във Facebook. Те я нарекоха Снежната кралица с топло сърце и Манита Снегурочка.  

 Мисис България побърка скиорите в Пампорово

Мнозина объркаха Вартан с най-известната арменка в света - звездата Ким Кардашиян.

„ Оууу, Ким е пристигнала да кара ски на Пампорово “, цъкаха с език клиентите и личният състав на топместата за развлечение в зимния ни курорт. На тях нашата мисис, наречена от арменската общественост по света Малката Ким, раздаде календари с короната и лентата си от състезанието.

След като се снима с десетки почитатели и си спретна спонтанна фотосесия в паметни питейни заведения в комплекса, най-красивата омъжена българка отпраши с тузарския си джип към Пловдив, където и тази седмица програмата й е препълнена с задължения, написа " Марица ".

 Мисис България побърка скиорите в Пампорово

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР