Мисис България 2008 Ана Иванова е една от най-успешните българки

...
Мисис България 2008 Ана Иванова е една от най-успешните българки
Коментари Харесай

Мисис България: 2020-а отне майка ми

Мисис България 2008 Ана Иванова е една от най-успешните българки зад граница и през днешния ден чества рожден ден. Тя има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Носителката на короната за най-красиви омъжени българки е отличена и с други престижни награди -  " Мисис Дама на годината "  2017, " Златно сърце " 2014 и други. Ана Иванова е първата българка, получила почетен орден от кмета на Монако поради благотворителните й начинания като президент на фондация " Монако дриймс ". 

" Благодаря на Бог и на Вселената - всичко, което съм си пожелала  до момента се е случило в годините. Но не спирам да бленувам в никакъв случай и да сбъдвам фантазиите си. Титли, корони, призове.... Всичко това е преходно и доказване пред самия себе си в даденото време и миг до къде можеш да стигнеш. Щастието не се мери - най-малко за мен в това. Щастието е доста релативно за всеки. Аз рецесия не съм усетила, само че преди три месеца изгубих майка си. Беше огромен потрес, тъй като всеки си мисли, че неговата майка постоянно ще е жива. Но... да - по някакъв метод това ме направи и по-силна, смирена и несъмнено затвърждавам да съм " над нещата ", споделя миската.

" Пожелавам на всички и на себе си най-много здраве, шанс и да бъдем една концепция по-смирени. И постоянно, когато почустваме страстите, които желаеме да изразим  към околните си, да го създадем, тъй като на следващия ден може да е късно. Всеки има потребност да чуе думите  " обичам те "  и да знае, че някой някъде мисли за него ", добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР