Мис София Марина Георгиева няма да мери грация и красота

...
Мис София Марина Георгиева няма да мери грация и красота
Коментари Харесай

Драма! Сменят българската представителка на Мис Свят Туризъм

Мис София Марина Георгиева няма да мери прелест и хубост на интернационалния конкурс Мис Свят Туризъм от 26 юни до 17 юли в Китай. Причината – 24-годишната хубавица е ангажирана със фотоси на филм, чието заглавие обаче към момента се пази в загадка. „ За страдание, няма да мога да отида, само че съм сигурна, че моята подгласничка ще ни показа на равнище “ изясни пред „ Монитор “ тя.

Правото си да се яви на международния конгрес тя завоюва точно като носителка на купата „ най-красива столичанка “. Въпреки че пропуща Мис Свят Туризъм, Марина ще се включи в българския асортимент за двата най-големи интернационалните състезанието за хубост Мис Свят и Мис Вселена, удостовери и лицензиантът на състезанията у нас Страхил Гановски.

Вместо Георгиева в Китай това лято ще замине Цонка Милчева, чийто непрекъснат адрес в действителност е в Германия. В подготовката си за изявата, тя признава, че залага главно на уроци по британски език. В момента работи в кетъринг компания, само че е безапелационна, че желае да продължи образованието си. Опциите й за кариерно развиване пък варират от доктор през детска учителка до гримьор.

„ Плановете ми бяха тази година да стартира да последвам, само че с състезанията към този момент ще ми е мъчно, тъй като това ще попречва прибирането ми до България, когато това е належащо “, сподели Милчева, която е измежду едвам 30-те хубавици, позволени до присъединяване в „ Мис Свят Туризъм “ от управата на състезанието.

Ротацията на родната представителка на форума идва броени седмици след скандалното лишаване на короната за Мис Вселена-България на Николета Тодорова. Припомняме, че до тук се стигна, откакто 20-годишната студентка по археология разкри в народен ефир, че „ множеството български състезания за хубост и даже Мис Вселена са корумпирани “, като девойките плащали или с финансови средства, или, по-често, с телата си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР