Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова направи уникален подарък на гаджето

...
Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова направи уникален подарък на гаджето
Коментари Харесай

Мис Пловдив превърна гаджето си в Хю Хефнър

Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова направи неповторим подарък на гаджето си Стиван за рождения му ден. Красавицата изненада обичания си с тъмносин сатенен халат. Идеята хрумнала, откакто той споделил, че доста му се желае да има халат като на основателя на " Плейбой " - починалия Хю Хефнър. Стиван учи за режисьор в Нов български университет, написа " Марица ".

Топалова единствено това и чакала. Тя незабавно се свързала с дизайнер, с който да изработят подаръка. Отпред на халата експертът пришил буквите му, а отвътре изписал името и семейството на гаджето на Топалова. Стиван същински се възхитил на подаръка от обичаната си. Дори в началото му хрумнало да отиде на празненството на рождения си ден с халата, само че след това размислил и се отказал. Той посрещна гостите си в пловдивски ресторант. Освен с халата, Стиван се снабди и с кожена чанта, която също бе подарък от неговата обичана Габи.
Топ 5 на половите мечти на мъжете

Мис Пловдив 2017 неотдавна се върна от двуседмична отмора. Тя обиколи цялото българско Черноморие. Топалова бе във Варна, на нос Калиакра, Приморско, Созопол и Златни пясъци. Специален гид показваше забележителностите на миската в морската ни столица. Извън крайбрежните безредици сега Габи кара и шофьорски курс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР