Мис България 2020 Венцислава Тафкова отново разлюти защитниците на животни,

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова отново разлюти защитниците на животни,
Коментари Харесай

Мис България 2020 прекали! Народът побесня: Заслужаваш линч! Знаеш ли колко са убити? А ти се фукаш

Мис България 2020 Венцислава Тафкова още веднъж разлюти бранителите на животни, откакто се появи с палто от лисица. А това е четвъртото такова, което демонстрира за къс интервал от време.
Моделката пусна селфи от асансьора с новата си облага, цитирайки добре познатия рефрен от коледната ария “Santa baby “: „ Santa baby, just slip a Sable under the tree for me! Been an awful good girl “ (в превод: „ Дядо Коледа, плъзни ми под елхата кожа от норка! Бях извънредно положително момиче “).
На доста хора не им се нрави обстоятелството, че миската се облича с палта, направени от козината на животни. „ Тя знае ли какъв брой лисици са били убити, с цел да може да се фука със фотосите си в Инстаграм. Уж миските парадират с благотворителни идея, а най-после се оказват с корави сърца “, пишат в мрежата.
„ Искам я на бесилката тази пача. Толкова безочливо създание не е имало скоро в обществения свят. Заслужава да я разпънат на площада и да я замеряме с камъни или жива да я одерем “. гласи различен коментар.
По всичко проличава, че миската е слушала през тази година, откакто се е намерил някой да й направи сходен безценен подарък. Бърза инспекция сподели, че цената на палтото коства към 1000 лв., написа show.blitz.bg.
Природозащитници дефинираха държанието й като „ извънредно безочливо “, а с тазгодишния си коледен подарък Тафкова още веднъж сподели, че няма да промени нрава си, само че кожите ще ги сменя постоянно. Явно е решила да бъде измежду най-мразените миски с тези свои прояви на безчовечност към животните и възприятията на хората, които се борят за правдивост.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР