Мис България 2018 Теодора Мудева пребори коронавируса с хапчета, витамини

...
Мис България 2018 Теодора Мудева пребори коронавируса с хапчета, витамини
Коментари Харесай

Как Мис България 2018 се спаси от Ковид

Мис България 2018 Теодора Мудева пребори ковид с хапчета, витамини и имуностимуланти. Без да пие антибиотик и да влиза в болница, разкри самата тя. Моделката към този момент е здрава и в отлична форма.

" Първо се разболя приятелят ми. Аз почтено казано, не му имах вяра и си мислех, че няма по какъв начин да е истина. Казваше, че има температура, изнемощял е, не се усеща добре. Не обърнах съществено внимание, тъй като мъжете постоянно преувеличават за положението си. Тогава нямах никакви признаци и се усещах добре ", описа пред столичен всекидневник Мудева.

Няколко дни по-късно двамата си вършат проби, които се оказват позитивни. Тогава се появяват и първите признаци при Теодора. В домашни условия протекло лекуването и на двамата. По телефона персоналната лекарка им сподели какви медикаменти и витамини да си набират. По време на лекуването известно време и двамата изгубили подушване, след това усетът им изчезва, само че единствено за ден.

" Изкарах вируса леко, до момента в който приятелят ми се усещаше много по-зле. За благополучие всичко е зад тила ни с неспокойствие чакам края на епидемиологичната конюнктура, с цел да мога да се срещам с близки и да пътувам свободно " прибавя Теодора Мудева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР