Мирослав Стоянов, повече известен като Джорджано, се потопи в романтиката

...
Мирослав Стоянов, повече известен като Джорджано, се потопи в романтиката
Коментари Харесай

Завръща ли се Джорджано на музикалната сцена?

Мирослав Стоянов, повече прочут като Джорджано, се потопи в романтиката на планината през 2018 година. Той остави музиката на втори проект.

Старозагорецът стана прочут с хитовото си осъществяване " Отиваме на ваучър ", а шлагерът му беше обект на хиляди мнения и изявления.



След триумфът на парчето Джорджано се придвижи в планината, където реши да прави преходи. Той показа, че това е същинското му занимание и му доставя огромно наслаждение. Похвали се, че зад тила си има 3 европейски пешеходни маршрута Е-3, Е-4 и Е-8.
Въпреки краткотрайната му отмора никой не го е не запомнил и артистът се похвали, че към този момент върви на преходи с почитателите си: " Харесва ми реакцията, когато ме видят почитателите ".

Хитовият реализатор акцентира, че сходни преходи изискват предварителна подготовка и няма никакво време за нови креативен изяви.

Джорджано се хвали, че не употребява услугите на водачи или организация за туризъм. Всичко си е провел самичък, което е много вълнуващо, отговорно и от време на време рисково.



" Едно такова премеждие за мен стартира още от избирането на маршрута, туристическите карти, настаняването, оборудването. Това са същинските моменти, когато се прибера, съм с много мемоари ".

Въпреки всичко музиката е водеща в живота на Мирослав. Той издаде, че прави по 2 песни годишно, само че те си остават непопулярни.

Все отново шоуто би трябвало да продължи и Джорджано загатна, че предстоят нови негови музикални планове. Кога ще се осъществят - чакаме да разберем.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР