Мирослав Соколов не смята да се признава пред съда за

...
Мирослав Соколов не смята да се признава пред съда за
Коментари Харесай

Брутално! Мария откачила заради думи на Миро. Той я пребил, за да се защити

Мирослав Соколов не счита да се признава пред съда за отговорен, макар че това сигурно ще го избави от ефикасна присъда. Той е решен да потвърди, че същинският изверг в цялата тази история е Мария.
Защитата ще развие доктрина, съгласно която певицата е същински нападателната в двойката, а брачният партньор й единствено се е защитавал. Дори към този момент адвокатката на Миро е намерила претекст за целия скандал.
Лихварят е подготвен да твърди, че целият побой над фолк фивата е бил при самоотбрана. Мирослав твърди, че е съобщил на брачната половинка си, че я изоставя, с цел да се върне при някогашната си Вая, от която има две деца. Тогава фолк дивата откачила, почнала да удря мъжа си, да го наскърбява и той я спукал от пердах, с цел да се отбрани, написа „ Уикенд “.
Миро не желае да признае, че е пребивал 40-годишната пайнерка. По неговите думи той единствено се защитил, без да я допре.
Припомняме, че Миро и Мария са дружно от 2 години. За този къс интервал тя съумя да го накара да се оженят. Интересното е, че Вая очевидно ще играе роля в съда. Тя още веднъж е приела мъжа си и домашният арест на Миро той кара при някогашната си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР