Мира Шкорич фолк певица, която разкри преди няколко месеца, че

...
Мира Шкорич фолк певица, която разкри преди няколко месеца, че
Коментари Харесай

Сръбска фолк певица ще съди НАТО

Мира Шкорич фолк певица, която разкри преди няколко месеца, че е четири пъти лекувана от рак, ще бъде измежду хората, които ще държавите-членки на НАТО, които са бомбардирали Сърбия през 1999 година

Разбира се, би трябвало да бъдат съдени. И освен да съдим, само че да ги доведем в при в болничното заведение да видят децата, които лежат лежат там. Това е извънредно. Не знаете какъв брой тези деца са красиви и умни и се борят с най-страшната болест ", сподели в изявление за сръбските медии певицата.

Тя сподели, че не желае да мисли за себе си като болен човек, макар че заплахата заболяването да се появи още веднъж е огромна.

" Аз ходя напред, аз пребивавам и пея откровено. Аз съм войник. Не желая да ме съжаляват и да приказвам за заболяването си като някои публични фигури. Но би трябвало да призная, че медийните заглавия ме нараниха.

Откакто се помня, не се усещам добре. Вярно е, че ме оперираха четири пъти. Реших да приказвам, с цел да събудя осъзнатостта измежду другите хора, с цел да не дублирам грешката си ", добави Шкорич.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР