Министерството на земеделието потвърде участието на трима свои експерти от

...
Министерството на земеделието потвърде участието на трима свои експерти от
Коментари Харесай

Експерти от министерството на земеделието се включват в уебинара за химическите препарати

Министерството на земеделието потвърде присъединяване на трима свои специалисти от ведомството в, който ще се организира на 19 април от 17 ч.в рамките на плана " Натура 2000 в България - нови хоризонти ". По тематиката за смисъла за бизнеса и за природата на употребените химически препарати и за другите възможности им ще приказват и специалисти от гражданските организации.

Фермери и заинтригувани жители могат да се включат в 1-часовия уебинар онлайн посредством платформата зуум, след. Предварителни въпроси към специалистите участниците могат да зададат до 12 април посредством.

Гражданските специалисти ще приказват по следните тематики:
От страна на Министерството на земеделието е доказано присъединяване на специалистите Нели Манчева и Ивелин Ризов от отдел " Системи за бързо предизвестие и здраве на растенията " към дирекция " Политики по агрохранителната верига " и Елеонора Куцарова от дирекция " Растениевъдство ". Те ще показват позициите на виновното ведомство по тематиките за резултатите на химическите препарати в земеделието и за нужния институционален надзор.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР