Министерството на външните работи на Испания препоръча на сънародниците си

...
Министерството на външните работи на Испания препоръча на сънародниците си
Коментари Харесай

Испания също призова сънародниците си да напуснат Украйна

Министерството на външните работи на Испания предложи на сънародниците си да не пътуват до Украйна, а тези, които живеят или работят там, да изоставен по допустимо най-бързият метод страната, поради несигурната конюнктура и заплахата от въоръжен спор.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 285
Като аргументи са изтъкнати " нестабилната обстановка "  и опасността от въоръжен спор в района. На живеещите към 500 испанци в Украйна е предложено да изоставен страната с полетите на пътническите самолети в този момент, с цел да не се постанова по-късно да бъдат евакуирани. Външният министър Хосе Мануел Албарес е уведомил премиера Педро Санчес, че ограниченията са разисквани дружно от всички посланици на Европейски Съюз в Киев, осведоми БНР.

Санчес от своя страна е уведомил крал Фелипе VI за обстановката и е благодарил на водача на опозиционната консервативна Народна партия Пабло Касадо за поддръжката му в Парламента в този “важен за страната и Европа миг ".

Военният министър Маргарита Роблес разгласи, че въоръжените сили имат подготвеност да изтеглят посолството, само че на този стадий към момента се надяват, че дипломатическите договаряния ще бъдат сполучливи.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 285  Съединени американски щати обмислят изпращането на още войски в Източна Европа, в това число и в България Съединени американски щати обмислят изпращането на още войски в Източна Европа, в това число и в България  Съединени американски щати: Не е правилно, че наша подводница е била в съветски териториални води Съединени американски щати: Не е правилно, че наша подводница е била в съветски териториални води  Русия: Изгонихме американска подводница от териториалните ни води в Далечния изток Русия: Изгонихме американска подводница от териториалните ни води в Далечния изток
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР