Министерството на външните работи (МВнР) препоръчва на българските граждани да

...
Министерството на външните работи (МВнР) препоръчва на българските граждани да
Коментари Харесай

МВнР препоръчва да не се предприемат пътувания до Габон

Министерството на външните работи (МВнР) предлага на българските жители да се въздържат от пътешестване до Габон. От институцията оповестяват на уеб страницата си за нараснало равнище на риск IV степен (предупреждение за прекратяване на пътуванията в цялата страна (освен при последна необходимост). 

Припомняме, че по-рано " Ройтерс " заяви, че група висши офицери от габонската войска са се появили в ефира на телевизионния канал " Габон 24 “ и са оповестили, че са взели властта. Това се е случило, откакто централната изборна комисия е оповестила, че президентът Али Бонго печели трети мандат. Военните са декларирали, че не признават резултатите от вота. Военните са споделили още, че границите на Габон се затварят до второ разпореждане, а държавните институции се разпускат. 

Република България няма функциониращо посолство в столицата Либрвил. Българските жители, пребиваващи краткосрочно или дълготрайно в Габон, могат да се обръщат по консулски въпроси към посолството на Република България в Абуджа, Нигерия.

Тел.+234 9038600017;+234 8033078578.

Телефон единствено за незабавни случаи отвън работно време: +234 903 000 0275.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР