Министерството на туризма е удостоено с награда за най-представителен щанд

...
Министерството на туризма е удостоено с награда за най-представителен щанд
Коментари Харесай

МТ: България е дестинация, към която гръцките туристи проявяват интерес

Министерството на туризма е удостоено с премия за най-представителен щанд и България е приета за почетна страна сътрудник по време на интернационалното туристическо ревю PHILOXENIA в Солун, оповестиха от ведомството.

Страната ни работи за развиване на всички типове туризъм и насочва напъните си към тези, които могат да се практикуват целогодишно. Това са градски, бизнес, културен, спа, уелнес туризъм и други профилирани форми. По този метод се обезпечава по-разнообразен престой, което е изключително значимо за пребиваващите по-дълго време туристи в България.

PHILOXENIA е измежду водещите събития с директна туристическа устременост. На него се показват най-новите и забавни оферти от туристически организации и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от снабдители на разнообразни туристически услуги , локални и интернационалните туристически организации. Изложението способства за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо равнище.

Тази година на българския информативен щанд, взаимно с Министерството на туризма, присъединяване взеха представители на туристическия бизнес и общински администрации : „ Царевград Търнов “ ЕООД, Столична Община Оперативна програма Туризъм, Община Варна и Община Банско.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР