Министерството на труда и социалната политика в партньорство с Агенция

...
Министерството на труда и социалната политика в партньорство с Агенция
Коментари Харесай

Кариерен форум събира българите във Великобритания на 7 март

Министерството на труда и обществената политика в партньорство с Агенция по заетостта възнамерява да организира Кариерен конгрес за българите във Англия на 7 март, в посолството на България в Лондон. Предстоящото ревю е част от самодейността на министерството да провежда конгреси в чужбина. Целта е сънародниците ни, които учат, живеят и работят отвън рамките на страната да се срещнат с водещи български работодатели и да се срещнат с атрактивни и забавни благоприятни условия за работа у нас.

Участието на компаниите в ревюто е гратис.Работодателите получават опцията да разгласяват гратис своите работни места на уеб страницата на EURES България, да получават документи за кандидатстване по обявите си и да поканят за изявление утвърдените претенденти.

На кариерния конгрес ще вземат участие компании от най-различни браншове на стопанската система и промишлеността – финансов, осигурителен, учебен, здравен бранш, IТ- бизнес, хранително-вкусова, химическа и машинна индустрия, услуги и логистика.

Студентите в чужбина са все по-склонни да търсят професионално развиване в България, като това важи в особена мощ тези във Англия от позиция на излизането на страната от Европейския съюз. По данни на английската Агенция за статистика във висшето обучение броят на българските студенти в Обединеното кралство е над 6000, учащи се допълнително от 50 посоки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР