Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обяви конкурс за

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) обяви конкурс за
Коментари Харесай

Търсят нови шефове на магистралите

Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) разгласи конкурс за трима представители на страната в Съвета на шефовете на " Автомагистрали " ЕАД, оповестиха от министерството. ]

Членовете на Съвета на шефовете на сдружението са петима, като другите двама се оферират от Агенцията за обществените предприятия и надзор.

Кандидатите ще би трябвало да показват концепциите си за петгодишен интервал на ръководство на " Автомагистрали " ЕАД.

Документи за присъединяване се подават до 17 февруари 2022 година Подробна информация за състезанието може да бъде открита на интернет страницата на Министерство на регионалното развитие. Настоящото управление на " Автомагистрали " ЕАД остава на позициите си до провеждането на състезанието.

Министърът на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов е упълномощил през днешния ден и одит на държавното сдружение. Той ще се извърши от дирекция " Вътрешен одит " в Министерство на регионалното развитие и обгръща интервала от сключването на първите инхаус контракти през 2018 година до края на 2021 година Одиторите на министерството ще създадат разбор и оценка на финансовото ръководство на " Автомагистрали " ЕАД и ще ревизират осъществяването на подписаните контракти посредством по този начин нареченото вътрешно възлагане. Целта е да се откри законосъобразността на управническите решения в сдружението, свързани с разходването на средства и осъществяването на подписаните инхаус контракти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР