Министерството на отбраната ще ремонтира два вертолета Ми-17 и четири

...
Министерството на отбраната ще ремонтира два вертолета Ми-17 и четири
Коментари Харесай

Министерството на отбраната ще ремонтира два хеликоптера Ми-17 и четири Ми-24

Министерството на защитата ще ремонтира два вертолета Ми-17 и четири вертолета Ми-24, оповестиха от пресцентъра на ведомството във връзка напубликации и запитвания.

 Ми-24 Ми-24 © Българска национална телевизия
От министерството прецизират, че е позволено техническо противоречие при издание на обявлението за социална поръчка с предмет „ Възстановяване и обезпечаване на летателната валидност на вертолети Ми-17 и Ми-24 “.

В обявлението на поръчката са включени две позиции - „ Осигуряване на летателната валидност на вертолети Ми-17 - рамково съглашение “ и „ Възстановяване на летателната валидност на вертолети Ми-24 - рамково съглашение “.
 Ми-17 на парада по случай Денят на храбростта Ми-17 на парада по случай Денят на храбростта © Българска телеграфна агенция / АРХИВ  Ще имат ли водачите ни повече летателни часове? Ще имат ли водачите ни повече летателни часове?
Официално - от военното министерство оповестиха за какво през юни в авиобаза "Крумово " се разруши хеликоптера Ми-17. Причината е загуба на рефлексите на водачи...

В първата е записано, че ще бъдат ремонтирани четири броя вертолети Ми-17, само че правилният брой е два, прецизират от ведомството. Във втората позиция е записано, че се включва възобновяване на летателната валидност на шест броя вертолети Ми-24, само че нуждата на Военновъздушните сили все още е за ремонт на четири броя вертолети Ми-24, се показва в известието на министерството.

Предстои да се извърши промяна на публичната поръчка.

Министерството на защитата отбелязва, че за позволената неточност ще бъде потърсена отговорност.
 Изтребителната ни авиация: Героизъм в спокойно време Изтребителната ни авиация: Героизъм в спокойно време
Седмица преди Военния церемониал на 6 май водачите в авиобазите „ Граф Игнатиево “ и „ Безмер “ репетират интензивно своето присъединяване. Изтребители МиГ-29 и Су-25 и...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР