Министерството на отбраната на Русия показа кадри от унищожаването на

...
Министерството на отбраната на Русия показа кадри от унищожаването на
Коментари Харесай

Руски командир: Системата за противовъздушна отбрана „Тор“ може да унищожи цяло ято дронове

Министерството на защитата на Русия сподели фрагменти от унищожаването на украинския дрон турско произвеждане Bayraktar от екипажа на тактическата зенитно-ракетна система (ЗРС) " Тор ", оповестява ТАСС.

По време на бойно дежурство са засечени 20 въздушни цели. В резултат на способените дейности по изчислението на системата за противовъздушна защита „ Тор “ всички цели бяха взети под прицел и унищожени. Сред тях са седем бойни безпилотни летателни апарата Bayraktar.

Отбелязва се, че по време на специфичната военна интервенция екипажът на зенитно-ракетната система " Тор ", командвана от Сергей Пачепка, извършва дилемите по управление на въздушното пространство в зоната си на отговорност, покрива частите на съветските въоръжени сили по време на специфична военна интервенция в Украйна.

Системата за противовъздушна защита „ Тор “ може да унищожи цяло ято дронове. Комплексът е предопределен да покрие първите ешелони наземни формирования от офанзиви на противорадарни и крилати ракети, плъзгащи се бомби, самолети, хеликоптери и безпилотни летателни апарати. В същото време " Тор " може самичък да управлява избраното въздушно пространство и независимо да смъква всички въздушни цели, които не са разпознати от системата " другар или зложелател ". Комплексът включва 16 зенитни ракети с отвесно изстрелване с обхват на деяние до 12 км и обсег на височина до 10 км.

Видео:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР