Министерството на образованието и науката (МОН) предупреди, че интернет сайтът

...
Министерството на образованието и науката (МОН) предупреди, че интернет сайтът
Коментари Харесай

МОН предупреди за медийна манипулация и увери, че подготовката за връщане на учениците върви по план |

Министерството на образованието и науката (МОН) предизвести, че " интернет уеб сайтът на народен ежедневник се пробва да бойкотира възстановяването на присъственото образование за учениците от I до IV клас през идната седмица ". 

Преди по-малко от час беше публикувано манипулативното изказване, че дребните възпитаници няма да се върнат в клас идната седмица, оповестява министерството.

От МОН още веднъж удостоверяват решението учениците от начален стадий да се върнат в клоас идната седмица при следните условия:

- Ще учат присъствено всички възпитаници до IV клас, за които най-малко половината родители в съответната паралелка са съгласни те да бъдат тествани с щадящи проби два пъти седмично и в учебното заведение има личен състав и/или доброволци със " зелен документ ", които да правят тестването.

Голяма част от тестванията към този момент са доставени в базата на БЧК в с. Лозен край София. Днес първите количества отпътуваха за няколко регионални градове. Утре в 10 ч. ще бъдат разпределени тестванията за учебните заведения в столицата, се добавя в известието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР