Министерството на финансите на САЩ официално постави в черния списък

...
Министерството на финансите на САЩ официално постави в черния списък
Коментари Харесай

САЩ постави в черния списък руски корабостроителни и диамантени компании

Министерството на финансите на Съединени американски щати публично сложи в черния лист два съветски бизнеса - добива на диаманти и корабостроенето - забранявайки достъпа им до финансовата система на Съединени американски щати, оповестява Би Би Си.

Последните наказания са ориентирани против съветските държавни предприятия, United Shipbuilding Corp и диамантената компания Алроса .

" Чрез тези обозначения Министерството на финансите прекъсва спомагателни източници на поддръжка и доходи за държавното управление на Руската федерация, с цел да води своята непредизвикана война против Украйна ", се споделя в прессъобщението на американските чиновници.

Алроса е най-голямата компания за рандеман на диаманти в света , на която се падат 28% от международния рандеман на диаманти, се споделя в изказването на Съединени американски щати, добавяйки, че през 2021 година Алроса е генерирала над 4,2 милиарда $ доходи.

United Shipbuilding Corp е " виновна за построяването на съвсем всички военни кораби на Русия " , се споделя още в изказването на Съединени американски щати.
 Съединени американски щати глоби дъщерите на Владимир Путин
Съединени американски щати глоби дъщерите на Владимир Путин

Съединени американски щати също по този начин оповестиха наказания против брачната половинка и дъщерята на съветския външния министър Сергей Лавров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР