Министерство на туризма ще вземе участие в международното туристическо изложение

...
Министерство на туризма ще вземе участие в международното туристическо изложение
Коментари Харесай

България със собствен щанд на международното туристическо изложение в Щутгарт

Министерство на туризма ще вземе присъединяване в интернационалното туристическо ревю CMT – Щутгарт, което започва през днешния ден – 13 януари и ще продължи до 21 януари 2024г. Щандът на България ще бъде с повърхност от 40 кв. м.

Водещите тематики на СМТ – Щутгарт са къмпинг и караванинг, мотоциклетен и велотуризъм, голф, спа, круизни пътувания и други Основен интерес за многочислената аудитория остават туристическите пакети за близки и междинни дестинации от Германия. Паралелно с главното ревю за каравани, мотори и туризъм се организират още четири допълващи тематични изложби: за колоездене и авантюристичен туризъм (Fahrrad- & ErlebnisReisen mit Wandern); круизи (Kreuzfahrt- & SchiffsReisen); голф и уелнес (Golf- & WellnessReisen); парапланери и сърф.

През 2023 година ревюто е посетено от над 265 хиляди гости в границите на 9 дни, а присъединяване в него за взели повече от 1600 изложителя от 100 страни.

На българския рекламен щанд на СМТ – Щутгарт, присъединяване са удостоверили " Албена “ АД, " Съни Травел “ ЕООД и Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР