Министърът по европредседателството Лиляна Павлова докладва днес пред депутатите за

...
Министърът по европредседателството Лиляна Павлова докладва днес пред депутатите за
Коментари Харесай

Скандали в парламента! Думи на Вигенин за овчари, овце и как българите си събували обувките пред вратата, разтърсиха депутатите…

Министърът по европредседателството Лиляна Павлова рапортува през днешния ден пред депутатите за целите ни по време на управлението на Европейски Съюз, като ги изреди за следващ път. Заспиващата пленарна зала се разсъни, когато шефът на комисията по европейските въпроси Кристиан Вигенин разкритикува рекламата на страната ни за семейството на Председателството, осведоми Канал 3.

В едно от клипчетата се показва, че българите си събуват обувките пред вратата.

“България не е единствено овчари и овце, и национални песни. Разбира се, Бистришките баби са нещо положително, да не стигаме до такава степен и Бистришките тигри да показваме”, въодушеви се от паралели и асоциации соцдепутатът.

Той увери, че Българска социалистическа партия няма желание да готви бойкот на Европредседателството с избор на съмнение, който няма отношение към него. Ключът за Западните Балкани е българският етнически модел и ръководещите не трябва да се срамят, че негов основател е почетният ръководител доктор Ахмед Доган, подсети пък Йордан Цонев.

Той уточни, че Движение за права и свободи прави всичко допустимо да убеди интернационалните си партньори-либерали, че страната ни ще играе значима роля за осъществяване на целите на Европейски Съюз. Цонев обаче направи ангажимента, че няма по какъв начин да има мощна и обединена Европа, ако толерираме национализмите и радикализмите. Всички страни го демонстрират без България, натърти зам.-шефът на ПГ на Движение за права и свободи. Визираните националисти не си замълчаха и от тяхно име на трибуната застана Петър Петров от Оперативна програма.

Депутатът упрекна, че Движение за права и свободи е етномафиотска конструкция и религиозна партия, с която Оперативна програма щели да се борят. Цонев не му остана задължен. “Съзнавам, че подобен вид бръщолевения би трябвало да бъдат оставени без отговор. Но няма по какъв начин да подмина квалификации към моята партия, тъй като Движение за права и свободи е формирана от хора, които имат вяра в Бог”, сподели Цонев, като акцентира, че в групата има депутати с разнообразни религии. “Аз съм християнин и съм лекар по християнско богословие.

И съм зам.-председател на ПГ. Халил Летифов е мохамеданин и е зам.-председател на ПГ, тъй че квалификацията Ви е неточна. Българска партия сме, а не религиозна”, акцентира Йордан Цонев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР