Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин и командващият

...
Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин и командващият
Коментари Харесай

Путин изпраща специални части в Сърбия

Министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин и командващият съветската национална армия – Росгвардия, Виктор Золотов на среща в Москва, се договориха да проведат взаимно антитерористично обучение на специфичните елементи на Сърбия и Русия. То ще се организира на територията на Сърбия тази есен.

Министър Вулин, който беше на работно посещаване в Руската федерация, посочи, че Сърбия реализира положително съдействие с всички служби за сигурност на Русия. Той особено акцентира смисъла на взаимните учения на Специалното антитерористично звено и жандармерията с националната армия - Росгвардия, като се има поради, че тези подразделения са стълбовете за сигурност на двете страни с богат опит и познания.

„ Обменът на опит сред елитните звена на двете страни, изключително в региона на битката с тероризма, сигурността на предпазените лица, както и обществените събирания с нараснал риск за сигурността, е извънредно значим за ефикасната реакция на членовете на специфичните елементи на двете страни и отбраната на сигурността на техните жители “, сподели министър Вулин.

Националната армия на Русия - Росгвардия е елитна работа за сигурност, основана за битка с тероризма, екстремизма и проведената престъпност, а също по този начин дава отговор за поддържането на публичния ред и отбраната на значими държавни уреди.

Вулин беседва с първия заместник-министър на вътрешните работи на Русия Александър Горовой за продължаването на съдействието сред двете министерства.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР