Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на Цецка Цекина

...
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на Цецка Цекина
Коментари Харесай

Три банкови служителки отличени с плакета на МВР за доблест при обир

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков връчи на Цецка Цекина от Дупница и две банкови служителки от Варна плакета на Министерство на вътрешните работи за проявена храброст и гражданска героизъм. Трите предотвратиха грабеж на банковите клонове където работят.

Министър Рашков изрече признателност към банковите служителки за професионалните дейности, довели до бързото задържане на двамата причинители на кражби в Дупница и във Варна.

Професионалната реакция и подаденият в точния момент сигнал от служителката на банковия клон в Дупница Цецка Цекина докара.

На 17 юни в офиса влезнал клиент, само че подозрителното му държание направило усещане на Цекина - касиер в офиса. Тя незабавно натиснала паникбутона, заключила вратата и по този начин съумяла да попречва дейностите на нападателя.

Мъжът създал изстрели, изблъскал я, съумял да грабне наличните в касата средства, да освободи вратата и да избяга. Благодарение на подадения от служителката сигнал и нейната първична реакция, при подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности за по-малко от час и половина от осъщественото закононарушение мъжът бе открит и арестуван.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР