Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи оцени

...
Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи оцени
Коментари Харесай

Османи оцени срещата между премиерите на България и Северна Македония като приятелска

Министърът на външните работи на Северна Македония Буяр Османи оцени срещата сред министър председателите на България и Северна Македония като другарска, оповестява уеб сайтът Алсат.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 109
Двамата са нови министър председатели и се виждат за първи път, само че все пак има вяра, че се открива нова динамичност в процеса, сподели Османи в предаването " 200 ".

" Това, което излезе обществено, бе отражение на атмосферата, която цареше вътре. Да не забравяме, че множеството от участниците са нови, двамата министър председатели се срещат за първи път и е предстоящо да нямат багаж от предишното. И аз за първи път се срещам с министъра на външните работи и това, несъмнено, постанова основаване на атмосфера на информиране, запознаване, другарство, предпочитание за прогрес и задълбочаване на връзките. Мисля, че беше добра, градивна среща, на която, подсещам, се отваря нова динамичност в процеса ", сподели Османи.

Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 109  Македонската дълбока страна не желала положително решение с България Македонската дълбока страна не желала положително решение с България  Медиите в районен съд Македония за визитата на Кирил Петков в Скопие Медиите в районен съд Македония за визитата на Кирил Петков в Скопие  Али Ахмети: Нищо неприятно няма да се случи, в случай че впишем българите като конституционна категория Али Ахмети: Нищо неприятно няма да се случи, в случай че впишем българите като конституционна категория
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР