Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров сравни тактиката

...
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров сравни тактиката
Коментари Харесай

Путин и Лавров сравниха тактиката на Европа с тази на нацистка Германия

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров съпостави тактиката на Европа с тази на нацистка Германия, като се възпротиви на историческите наказания против Москва и съобщи, че терминът " тотална война " е заимстван от наръчника на Хитлер.

" Те оповестиха същинска хибридна война, тотална война против нас ", съобщи Лавров на среща в Москва и добави:  " Този термин, употребен от нацистка Германия, в този момент се употребява от доста европейски политици, когато споделят какво желаят да създадат с Русия. "

Той съобщи, че европейските публични лица не крият задачите си – „ да разрушат, пречупят, унищожат и задушат стопанската система и Русия като цяло ".

Откакто президентът Владимир Путин изпрати на 24 февруари войски в прозападна Украйна, Западът подложи Москва на невиждани ограничения , трансформирайки Русия в най-санкционираната страна в света.

Москва съобщи, че има за цел да " демилитаризира " и " денацифицира " Украйна.

Руският президент, пък, осъди икономическия " блицкриг " на Запада и съпостави глобите с " антисемитските погроми, осъществени от нацистите ".

Той упрекна също по този начин Запада, че работи за отслабването на Русия благодарение на " национални предатели ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР