Министърът на туризма Николина Ангелкова посети САЩ в рамките на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова посети САЩ в рамките на
Коментари Харесай

Ангелкова с уникална възможност в САЩ! Присъства на изказване на Доналд Тръмп

Министърът на туризма Николина Ангелкова посети Съединени американски щати в границите на двудневна работна аудиенция. Там тя участва като външен наблюдаващ на конгреса на Съюза на консерваторите и чу изявление на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" Интересно за мен по време на двудневната ми работна аудиенция в Съединени американски щати бе да участвам като външен наблюдаващ на конгреса на Съюза на консерваторите и да чуя изявление на президента на Съединени американски щати Donald J. Trump ", написа Ангелкова на профила си във Facebook и добави:

" За мен бе същинско наслаждение да беседвам с „ Клуба на младите експерти “ и с българската общественост във Вашингтон. Популярността на България като дестинация непрестанно нараства и всяка година се посещава от от ден на ден задгранични туристи. Показателите за бранша са данни от статистиката за 2017 година, съгласно които задграничните туристически визити са над 8,882 млн. и се усилват с 7,6% по отношение на година по-рано. Още по-голям растеж от 9,3 на 100 се регистрира в приходите от интернационален туризъм. През 2017 година общо постъпленията от бранша са 6,895 милиарда лева, демонстрират данните на Българска народна банка. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР