Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че има само парцел

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова обяви, че има само парцел
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Имам парцел до Киноцентъра, къщата е неизползваема

Министърът на туризма Николина Ангелкова разгласи, че има единствено имот урегулиран аграрен парцел, който се намира във вилна зона " Киноцентъра " 1 част.

Къщата и гаражът, които са маркирани на кадастралната карта, са били необитаеми доста години, негодни са за прилагане и следва наложително срутване, съобщи тя в отговор на Валери Симеонов, който по-рано през днешния ден разяснява, че „ някой живее в кв. „ Драгалевци “, само че не го е написал в декларацията си “.

„ При инспекция на пазарните цени на УПИ в региона, както и на осъществените действителни покупко-продажби в Агенцията по вписванията, може да се откри, че договорката е осъществена на пазарна цена. Паричните средства за покупката на парцела са от моите родители, като всички налози са съответно заплатени “, написа министърът на туризма на профила си във Фейсбук.

„ Заявявам, че за всяка една договорка преди нейното подписване съм възлагала осъществяването на пазарна оценка на парцела от лицензиран оценител, вписан в обществения указател на Камарата на самостоятелните оценители. Видно е, че цената на покупко-продажбата отговоря на действителната пазарна цена все още на осъществяване на договорката и съгласно самостоятелните характерности на съответния парцел “, добавя Ангелкова.

Новата офанзива на Валери Симеонов против министъра на туризма идва ден, откакто той я вкара в имотния скандал, който от седмици тресе върховете на властта. „ Някой живее в кв. „ Драгалевци “, само че не го е написал в декларацията си, а е задължен да го напише. В непознат парцел ли живее? Под наем ли живее? Това би трябвало да се заявява, само че в декларацията го няма “, съобщи през днешния ден някогашният вицепремиер, само че също, както и при обвиняванията си в четвъртък, той не назова съответни имена.

Първите обвинявания от Симеонов за жилището ѝ в „ Овча купел “, Ангелкова отдаде на неговите „ следващи мощни усеща “ към нея. Тя изясни обаче, че апартаментът е закупен от родителите ѝ и всичко към него може да бъде потвърдено. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР