Министърът на спорта Радостин Василев награди Братислав Кръстев с трофея

...
Министърът на спорта Радостин Василев награди Братислав Кръстев с трофея
Коментари Харесай

Министър Василев връчи трофея в Снукър Гран При

Министърът на спорта Радостин Василев награди Братислав Кръстев с трофея във втория шампионат от веригата " Снукър Гран При България ". Във финала на конкуренцията Кръстев се наложи с 5:0 фрейма над Георги Величков.

" Изключително благополучен съм, че това е първата купа, която връчвам като министър на спорта. Надявам се през идната година да постигнете задачите, към които се стремите. Поздравявам финалистите за показаното майсторство и впечатляващия професионализъм. Точно това се изисква, с цел да си сполучлив в този спорт. Пожелавам Ви да не се отказвате и да намирате от ден на ден хора, които да практикуват снукър, с цел да може да постигате резултатите, които желаете. Вярвам, че през идната година българският спорт и снукърът в частност доста ще подобрят положението си и ще има разлика от това, което е било досега ", сподели министър Василев по време на церемонията по награждаване на спечелилия.

Председателят на Управителния съвет на Българската снукър федерация Олег Велинов изрече своята признателност към спортния министър за оказаната чест с наличието си на финала в шампионата " Снукър Гран При България ".

В конкуренцията, която се организира в столичната зала " Универсиада ", присъединяване взеха 10 от най-хубавите български състезатели по снукър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР