Министърът на правосъдието на Естония Урмас Рейнсалу предаде на своя

...
Министърът на правосъдието на Естония Урмас Рейнсалу предаде на своя
Коментари Харесай

И Цачева получи странен дар в Брюксел!

Министърът на правораздаването на Естония Урмас Рейнсалу съобщи на своя български сътрудник Цецка Цачева чукчето на Председателството на Съвета ПВР -Правосъдие – знак на приемствеността сред държавите-членки.



Това стана в Брюксел по време на последното постоянно съвещание на Съвет по " Правосъдие и вътрешни работи “ в границите на Естонското председателство. За първи път страната ни ще бъде Председател на Съвета на Европейски Съюз от януари 2018 година, в продължение на 6 месеца.

Естонският правосъден министър подари на министър Цачева чадър с благопожелание да я пази от вътрешнополитически стихии, " тъй като най-съществен е мирът вкъщи “.



Българският правосъден министър съобщи, че дружно с сътрудниците ни от Триото Председателства - Естония, България и Австрия, ще продължим в дух на последователност и поредност политиките на Европейския съюз в област Правосъдие.

" Ще търсим точния баланс за намирането на градивни и работещи решения “, сподели още тя. И напомни, че от основно значение за България и за идното председателство е обезпечаването на дейно, бързо и заслужено правораздаване по цивилен и наказателни каузи, учредено на взаимното доверие в правните системи на страните членки.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден и силовият министър Валентин Радев получи много чудноват подарък .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР