Министърът на отбраната наИзраелобвини Хамас в психологическа манипулация по отношение

...
Министърът на отбраната наИзраелобвини Хамас в психологическа манипулация по отношение
Коментари Харесай

Израел обвини „Хамас“ в манипулация със съдбата на заложниците

Министърът на защитата наИзраелобвини " Хамас " в " психическа операция " във връзка с заложниците, откакто ислямисткото придвижване съобщи, че е готово да ги освободи в подмяна на всички палестински пандизчии в Израел, съобщи Дарик с позоваване на Франс прес.

Това е " част от тяхната психическа операция, която тежи на цялата израелска нация. " Хамас " цинично използваскъпитеза нас хора и осъзнава болката и натиска, на които ни подлага ", заявиЙоав Галантна среща със фамилиите на заложниците.

По последни данни на израелските управляващи към 230 души, отвлечени от бойци на " Хамас " по време на нападението на израелска територия на 7 октомври, се намират в линията Газа. Тази невиждана офанзива провокира война, която досега е лишила живота на хиляди хора.

Ръководителят на " Хамас " в ивицатаГаза Яхия Синуар съобщи в събота, че е подготвен " неотложно " да извърши замяна на държаните от неговото придвижване заложници против " всички палестински пандизчии " в Израел. Според Клуба на палестинските пандизчии - съдружие, което пази техните права, към 5200 палестинци са в затвори в Израел, като 559 от тях излежават доживотни присъди.

" Действията ни на терен са част от напъните ни да върнем заложниците. Ако " Хамас " не почувства боен напън, нищо няма да стане ", добави Галант.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР