Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу проведе във вторник

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу проведе във вторник
Коментари Харесай

Шойгу проведе съвещание за увеличаване на руските въоръжени сили до 1,5 милиона военнослужещи

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу организира във вторник среща със заместници, главнокомандващи и командващи по въпросите за увеличение на числеността на съветските въоръжени сили до 1,5 милиона военнослужещи, оповестяват съветски медии. Увеличаването на състава ще бъде синхронизирано с доставката на въоръжение и развиването на инфраструктурата, оповестиха от съветското министерство на защитата пред публицисти.

„ Министърът на защитата на Руската федерация, като част от работата в взаимната формация на войските на специфичната военна интервенция, организира среща със заместник-министрите на защитата на Руската федерация, главнокомандващите на родовете войски. на съветските въоръжени сили и командващите за осъществяването на решението на президента на Руската федерация за увеличение на числеността на въоръжените сили до 1,5 милиона военнослужещи ", се споделя в изказване.

Както означават в Министерството на защитата, Шойгу обърна особено внимание на обстоятелството, че всички ограничения би трябвало да бъдат обединени в повсеместен проект за увеличение на състава и числеността на въоръжените сили на Руската федерация и синхронизирани с доставката на оръжия, военни и специфични техника и материални средства по държавната отбранителна поръчка, създаване на инфраструктура за разполагане на войски (сили) и обезпечени с подобаващи средства.

Както означи Шойгу, тези събития ще се проведат през 2023-2026 година и ще изискват заместник-министрите на защитата, главнокомандващите на типовете въоръжени сили, командващите на военните окръзи, Северния флот и клоновете на въоръжените сили за взимане на подобаващи способени решения.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР