Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу назначи Валерий Герасимов,

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу назначи Валерий Герасимов,
Коментари Харесай

Герасимов ще поведе настъпление в Украйна

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу назначи Валерий Герасимов, шеф на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия, за пълководец на взаимната група, която организира специфична военна интервенция (СВО). Герасимов, съдейки по формалните известия, ще съвместява и двете си позиции. От Министерството на защитата прецизираха, че взетите на 11 януари кадрови решения са свързани с „ разширение на мащаба на дилемите, които се вземат решение в хода на СВО “.

Това е освен ново предопределение на Герасимов, само че и назначение на негови заместници за главнокомандващи на Военно-космическите и Сухопътни войски на страната. Тоест в спецоперацията взе участие цялата войска, а това най-вероятно значи, че сме на прага на огромно нахлуване против Украйна.

Както следва от формалното изказване на Министерството на защитата, заместници на Герасимов по взаимната формация на СВО са били главнокомандващият на Военновъздушни сили военачалник на армията Сергей Суровикин, главнокомандващият на Сухопътните войски военачалник на армията Олег Салюков и заместник-началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация генерал-полковник Алексей Ким.

И по този начин, от тази заповед Шойгу разбра, че Суровикин, назначен на 8 октомври за шеф на групировката в зоната на СВО, явно е запазил поста на главнокомандващ на Върховен касационен съд.

Но в този момент Герасимов към този момент ще комбинира две огромни позиции. От прессъобщението излиза наяве, че той изрично остава шеф на Генералния щаб, още повече, че получава назначението в СВО в това си качество.

Най-вероятно това значи, че политическото управление на Руската федерация е сложило недвусмислено безспорна задача пред армията освен да победи въоръжените формирования на Украйна, само че и да победи в специфичната интервенция, която, явно, в близко бъдеще управляващите въпреки всичко ще бъде заставен да разреши да се назова с къса съветска дума.

Признаците за такова напътствие от горната страна по принцип са много ясно забележими в обичайно неразбираемите мнения на военното ведомство.

„ Повишаването на равнището на ръководство на специфична военна интервенция е обвързвано с разширението на мащаба на дилемите, които се вземат решение в хода на нейното осъществяване, нуждата от образуване на по-тясно взаимоотношение сред родовете и родовете на въоръжените сили, както и възстановяване на качеството на всички типове поддръжка и успеваемостта на командването и ръководството на групировките на войските (силите) ", се споделя в известието на Министерството на защитата.

Тъй като към този момент става явно, че Киев скоро ще стартира да получава тежки западни тежки оръжия от Съединени американски щати и други страни от НАТО в много огромни количества, остава малко време за Русия да провежда ответни дейности.

Появата на Герасимов отпред на групировката на СВО наподобява значи преход към настъпателни интервенции. Поне за цялостното освобождение от непознати войски на територията на четирите нови субекта на Руската федерация.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР