Гримьорът и блогър Ел Уилямс от САЩ призна, че на

...
Гримьорът и блогър Ел Уилямс от САЩ призна, че на
Коментари Харесай

Жена показа СНИМКА от детството си: никой не вярва, че там не е на 40 години

Гримьорът и блогър Ел Уилямс от Съединени американски щати призна, че на 8-годишна възраст е била като главния воин от кино лентата „ Бенджамин Бътън “ и е изглеждала доста по-възрастна, в сравнение с в този момент. Тя разгласява архивна фотография на страницата си в TikTok.

„ Изглеждам по този начин, като че ли тази фотография би трябвало да е на визитката на 40-годишна брокерка, която се кани да продаде къщата си. Знаете ли, мисля, че одъртявам наопаки “, смее се дамата в фрагмента.

Между другото, „ Странният случай с Бенджамин Бътън “ е филм от 2008 година с присъединяване на Брад Пит, основан на едноименната история на Франсис Скот Фицджералд. Филмът споделя историята на човек, който е роден на осемдесет години и става все по-млад всеки ден.
 Гримьор и блогър Ел Уилямс от Съединени американски щати, детски фотоси, младост, напреднала възраст, любознание, вицове, занимателни истории Ел Уилямс наподобява доста по-възрастна на 8 години, в сравнение с сега Снимка: Instagram  Гримьор и блогър Ел Уилямс от Съединени американски щати, детски фотоси, младост, напреднала възраст, любознание, вицове, занимателни истории
В коментарите хората споделиха своите мисли за невероятната промяна на Ел.
„ На 8 години ще бъдете най-хубавият представител на Avon във вашия регион! “; " Златно момиче " ;„ Това е Диана от счетоводството “;„ Най-страхотната фотография в историята “;„ На 8 години ти беше най-хубавият сътрудник по недвижими парцели във вашия офис “; " Момиче! Не бях подготвен за това " ;„ Съжалявам, само че се смях “; " Изглеждаше по този начин, като че ли се казваш Дорис! "
Публикацията на Ел Уилямс бързо стана вирусна, събирайки стотици хиляди гледания, лайкове и споделяния, написа nikk.agency.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР